Duyurular

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne…
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni…!
(M.Akif Ersoy)

"İslami Chat", "İslami Sohbet", "Dini Chat", "Dini Sohbet"!!!!!!!!!!!!! Tıklayınız...

Aşık olmak & Dünya Aşkı günah mıdır? Lütfen Tıklayınız...

Biz Gençlerin Gece Hayatı Olmalı ! Lütfen Tıklayınız...

"Kılmazsam yaşayamam."diyebilmek...

UYANIN ARTIK!!! İnternet kullanıcılarına ...

Şarkılar ve Dinimizdeki Yeri!Dikkat!!! Lütfen Tıklayınız...

1 günlük namazla neler kazanıyoruz? Lütfen Tıklayınız...

Bu Hayattan Neler ÖĞrendİn? Lütfen Tıklayınız...

Genc Kızlara Önemli Nasihatler ! ... ...Lütfen Tıklayınız...

Katil Amerika Ve Onun Sponsorları LÜTFEN İZLEYİN....!Lütfen Tıklayınız...

Herşeyi ALLAH Yarattı. Peki ALLAH'I Kim Yarattı?!!

GÖZÜNÜZE SAHİP ÇIKABİLİYOR MUSUNUZ..?Lütfen Tıklayınız...

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU  (Okunma Sayısı 57 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üye Bilgileri mert_1
DeĞerLi üYeMiZ

Açtığı Konular:1

« : 17 Ekim 2008, 18:42:40 »

BU KONU HER ZAMAN AKLIMA TAKILMIŞTIR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH HAYYIRLI OLUR.GÜNÜMÜZ İNSANIN EN BÜYÜK SORUNU  SÜRÜ PİSKOLOJİSİ Mİ? ÇÜNKÜ İNSANLARIN  ÇOĞU ETRAFINDAN ETKİLENEREK BAZI İŞLERİ YAPIYO KENDİNİ ONA GÖRE ŞEKİLENDİRİYOR.KİŞİLER HER NE KADAR KENDİNİ KORUSADA BU PSİKOLOJİDEN KURTARAMIYO. EN UFAK ÖRNEK ARKADAŞ MESELA ARKADAŞ YAPTI DİYE ŞUURLU İNSAN BİLE ARKADAŞ KURBANI OLUYOR.YANİ HER TOPLUMUN VEYA KİŞİLERİN UYGULADIĞI KİŞİLER ÜZERİNDE BİR PSİKOLOJİDEN BAHSEDİYOM. HİÇ BİLMEDİĞİNİZ BİR YERE İŞİNİZ DÜŞTÜ O YERDEKİ KİŞLERDE YETERİ KADAR İSLAMİ BİLGİSİ OLMADIĞINI FARZ EDELİM (GÜNÜMÜZ İNSANLARIN ÇOĞU UÇURUM KENARINDA  DEĞİL Mİ Kİ) SİZİN ORADA NAMAZ KILMA GİRİŞİMİNİZ ACABA BU İNSANLAR BENİM HAKKIMDA NE DERLER DİYE DÜŞNÜRSÜNÜZ? EĞER BİLİNÇ BİR MÜSLÜMANLARDA DAHİ BEN BUNU GÖRDÜM VE KİMİ İNSANLARIN İNSANLAR BANA NASIL BAKAR GÖZÜYLE NAMAZDAN VE İSLMADAN UZAKLAŞTIĞINA ŞAHİT OLDUM BUNUN TEK SEBEBİ TOPLUMDAKİ SÜRÜ PSİKOLOJİSİNDEN Mİ KAYNAKLANIYO DİYE ÇOK DÜŞÜNDÜM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. [/TT 
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU
« Posted on: 09 Ocak 2009, 01:18:29 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU v,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU ,GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU oyunları, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU programı, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU oyunu indir, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU program yükle, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU download, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU hikayeleri, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU resimleri, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU haber, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU yükle, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU videosu, GÜNÜMÜZ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNU msn eklentisi, şarkı sözleri
Üye Bilgileri *_* Minİk YüReKlİ *_*
YÖNETİCİ
DeĞerLi üYeMiZ

Açtığı Konular:214

namaz dinin direğidir

« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2008, 18:47:06 »

kısmen haklı olabilirsin kardeşim ama iman zayıflığıdır buna sebep olan
tabi bu benim fikrim... katılmayabilirsiniz..
ben hiç bir zaman namaz kılmaktan yada ALLAH'TAN korktuğum için utanmam
çekinmem ve verdiğin örneklerdeki gibi yapmam
tam tersi yapmıyorsam utanırımm....
kaybeden yapan mıdır yapmayan mı
o halde gerçek ortada....
ahiretimizdeki saadet için her daim kalbimiz ALLAH ALLAH diye atmalıdır
bunu hepimiz biliyoruz..
eğer göğsünüzdeki iman yakıyorsa içinizi ne mutlu sizee

SELAMETLE  

kAdEr    bEyAz   KaĞıDa    SüTlE    YaZıLmIş    YaZı;

eLiNdEySe    bEyAzDaN   gEl dE   sIyIr    BeYaZı               [Sitemizdeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.]
Linki Görebilmek & Dosyayı İndirebilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...  
Üye Bilgileri FiRaRi ßeTüL
FiRaRi...
YÖNETİCİ
DeĞerLi üYeMiZ

Açtığı Konular:254

Allah,sevilenleri sevenlerin duasıyla korur...

« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2008, 18:50:11 »

Bence sürü psikolojisi ve iman eksikliği.Kıyamet alametleri birazda bunlar,artık kime nasıl güvenebiliriz bilemiyoruz,içimize öyle işliyorlarki sinsice farkında olamıyoruz..Rabbim bütün insanları korusun...

En büyük sorunumuz hırslarımız,mal,mülk hırsı,para hırsı yani gelip geçiçi hevesler...

Allah insanlara Kur'an-ı Kerim'i yaşamaları için
Kainatı ise okumaları için gönderdi...
Ne var ki İnsanlar;Kur'an-ı okuyup;
Kainatı yaşamaya düştüler...
Üye Bilgileri UfKu DuA
Administrator
DeĞerLi üYeMiZ

Açtığı Konular:4547

ALLAH'a giden yol;gökteki yıldızların sayısı kadar

« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2008, 21:16:09 »

ewt arkadaşlar haklısınız.günümüz insanlarımızın en büyük ve de en önemli sorunu yazık ki din eksikliği...aslında herbirimiz bir kişi yi kurtarsak ve bunu zincirleme haline getirsek daha iyi olur herşey...bir kişi yi kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir..
bir kisiden neolcak diye düsünmeyelim..o bir kisi bizim için çok önemli olmali..

arkadaşımızın dediği gibi de sürü psikolojisininde büyük bir rolü var..

ama bunların olmaması için temel eğitim şart..bu görevde aileye düşmekte..okul herşey demek değildir,bana göre..

ailenin vereceği eğitim ile okulun vermiş olduğu eğitim bir tutulmamalı..
genis ve de tartisilasi bir konu..
Rabbim hidayetini ,ilmini üzerimizden eksik etmesin...

[/SIZE]
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2008, 21:23:38 Gönderen: UfKu DuA » Logged

Uzaktan sevmek nedir?

Gidin HZ.VAHŞİ (r.a)'ye sorun!

Görmeden sevmekten başka bir şey bu…!

Görmek fakat yaklaşamamak,

Bakmak ama konuşamamak…

Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,

Zor olan budur.

Görmek ama dokunamamak...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır