Duyurular

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne…
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni…!...
(M.Akif Ersoy)

"İslami Chat", "İslami Sohbet", "Dini Chat", "Dini Sohbet"!!!!!!!!!!!!! Tıklayınız...

Aşık olmak & Dünya Aşkı günah mıdır? Lütfen Tıklayınız...

Biz Gençlerin Gece Hayatı Olmalı ! Lütfen Tıklayınız...

"Kılmazsam yaşayamam."diyebilmek...

UYANIN ARTIK!!! İnternet kullanıcılarına ...

Şarkılar ve Dinimizdeki Yeri!Dikkat!!! Lütfen Tıklayınız...

1 günlük namazla neler kazanıyoruz? Lütfen Tıklayınız...

Bu Hayattan Neler ÖĞrendİn? Lütfen Tıklayınız...

Genc Kızlara Önemli Nasihatler ! ... ...Lütfen Tıklayınız...

Katil Amerika Ve Onun Sponsorları LÜTFEN İZLEYİN....!Lütfen Tıklayınız...

GÖZÜNÜZE SAHİP ÇIKABİLİYOR MUSUNUZ..?Lütfen Tıklayınız...

Gönderen Konu: ''Seni seviyorum''DEME!  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UfKu DuA

• Administrator
  • DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 7697
  • ALLAH'a giden yol;gökteki yıldızların sayısı kadar
''Seni seviyorum''DEME!
« : 25 Ocak 2009, 00:51:57 »
Sizden bir şey isteyeceğim. Sakın kimseye "Seni seviyorum" demeyin. Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey...

Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız... Hayır, içini dolduracaksanız ''Seni seviyorum''un, bir diyeceğim yok. Ama umudum da yok. ''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir; laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz. Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttugunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksınız onu daha çok görmek uğruna.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şyler kadar.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, 'Sevgilimsin'' de demiş olduğuzu bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşnecek, merak edeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine 'Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Nasil? Çok mu zor? Fazla mı zahmetli?

İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım. O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.

Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır. İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar.

« Son Düzenleme: 25 Ocak 2009, 01:10:32 Gönderen: eSRaReNGiZ* »
Uzaktan sevmek nedir?

Gidin HZ.VAHŞİ (r.a)'ye sorun!

Görmeden sevmekten başka bir şey bu…!

Görmek fakat yaklaşamamak,

Bakmak ama konuşamamak…

Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,

Zor olan budur.

Görmek ama dokunamamak...

sisteminmahkumu

• DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 130
Ynt: ''Seni seviyorum''DEME!
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2009, 01:31:47 »
doğru artık o iki kelime artık insanların dilinde o kadar basitleştiki hiç bi değri kalmadı

Katre_

• YÖNETİCİ
  • DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1436
  • Susmuşum Meryem gibi...
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2009, 16:57:00 »
çok doğru....
Dua olsam dökülsem dilinden Sen AMİN desen O AN kabul olsam

http://my.opera.com/KatreLisan/blog/

http://katre-i-lisan.blogcu.com/

taiba

• DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2009, 06:50:53 »
GERCEKTENDE SENI SEVIYORUM DEMEK COK BIR BASIT BIR CÜMLE HALINE GELDI :OYSAKI SEVMEK EMEK ISTER SEFASINA CEFASINA KATLANMAK GEREKIR: GÜZEL BIR PAYLASIMDI ALLAH CC RAZI OLSUN  ELLERINIZ DERT GÖRMESIN INSALLAH

İlgili Konular
Konu Başlatan Yanıtlar Gösterim Son İleti
Seni Seviyorum...
Görüntülü Şiirler
eSRaReNGiZ* 13 910 Son İleti 11 Nisan 2009, 21:36:45
Gönderen: seren yıldız
Seni ALLAH için çok seviyorum !!! ....
Serbest Kürsü
eSRaReNGiZ* 2 163 Son İleti 25 Temmuz 2008, 17:45:07
Gönderen: UfKu DuA
Seni Seviyorum
Görüntülü Şiirler