Duyurular

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne…
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni…!...
(M.Akif Ersoy)

"İslami Chat", "İslami Sohbet", "Dini Chat", "Dini Sohbet"!!!!!!!!!!!!! Tıklayınız...

Aşık olmak & Dünya Aşkı günah mıdır? Lütfen Tıklayınız...

Biz Gençlerin Gece Hayatı Olmalı ! Lütfen Tıklayınız...

"Kılmazsam yaşayamam."diyebilmek...

UYANIN ARTIK!!! İnternet kullanıcılarına ...

Şarkılar ve Dinimizdeki Yeri!Dikkat!!! Lütfen Tıklayınız...

1 günlük namazla neler kazanıyoruz? Lütfen Tıklayınız...

Bu Hayattan Neler ÖĞrendİn? Lütfen Tıklayınız...

Genc Kızlara Önemli Nasihatler ! ... ...Lütfen Tıklayınız...

Katil Amerika Ve Onun Sponsorları LÜTFEN İZLEYİN....!Lütfen Tıklayınız...

GÖZÜNÜZE SAHİP ÇIKABİLİYOR MUSUNUZ..?Lütfen Tıklayınız...

Gönderen Konu: Sana "SEN" Diyebilmek...  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UfKu DuA

• Administrator
  • DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 7689
  • ALLAH'a giden yol;gökteki yıldızların sayısı kadar
Sana "SEN" Diyebilmek...
« : 22 Mart 2009, 14:37:52 »
Adını her anışım pişmanlık uçurumunun sıfır noktası

Adını her andığımda adını andığıma pişman olduğum ama adını anmadan duramadığım uzak ama yakın duygularımın kaynağı olan gaye…

Neden seni her anışım bir yok oluş gibi geliyor ve neden seni her andığımda yeniden var oluyorum? Neden ismin dudaklarıma her değdiğinde hasretin bir kat daha artıyor, hâlbuki seni her anışımda sana kani olmalıydı tüm hücrelerim

Senden gayri her derman dert olmaktan başka bir şey değildir Senden başka her sevgili kılıcı koynunda, bir bakireden süt emen cellâttır Senden başka bütün sevgililer Meryem’e ihanet eden kutsal tapınağın hain çocuklarıdır Firavun Yakup’un kalbine akan gözyaşı sayılır bu maşukların yanında Senden başka refik, eli tetikte Kabil’dir bize Senden gayrı maşuk Hamza’nın göğsündeki mızrağı taşır Âdem’den beri, bir yol saplayabilmek için Seni anmak ne kadar da zor adını her andığımda adını andığıma pişman olduğum ama adını anmadan duramadığım uzak ama yakın duygularımın kaynağı olan gaye…

Sensiz içtiğim ab-ı hayat cehennemin abından başka bir şey değildir İşte bu yüzden artar her ab-ı hayatı içişimizde susuzluğumuz Sensiz cehennemdir Cennet-i Adn Sensiz yedi gök sema yedi kat cehennem gayyasıdır Sensiz ne kadar da anlamsızdır bütün manalar ve anmalar

Sen olmadan nasıl var olur var olanlar?

Sen olmadan nasıl var olur var olmayanlar?

Ne kadar da çoğaldı yalnızlığımız yokluğunda! Ne kadar da çoğaldı gözyaşlarımız! Sana ne kadar da muhtacız bir bilsen, ne kadar da hasretiz sesine, mahzun yüzüne, sevgine!

Meryem asırlardır Rab kelamını namuslu elleriyle senin aşkına sımsıkı sarmış bekler seni Ayşe ne kadar da delicesine aşıktır sana! Ne kadar da kıskanır seni! Öyle ki saçını okşayan rüzgâra bile habire çatar kaşını İstemez yanında kendisinden başka bir aşığı Asiye’nin Firavun’a asiliği senin sevgindendir İbrahim’in terki diyar eylemesi sana kavuşmak içindir Zekeriya sana ağlar, Yakup sana ağlar Yusuf’un kuyuda işi ne ki, Musa Kızıldenizi niye yarar ki…

Sana sen diyebilmek için…

Sana sen diyebilmeyi ne kadar da isterdim Dizimi dizine değdirip karşında boynumu bükmeyi, bir selamın için gözümü dudaklarına dikmeyi, her nazarına hedef olan bir taş olmayı, saçını okşayan kutsal beldenin rüzgârında bir toz zerresi olmayı ne kadar da isterdim

Neden seni her anışım bir yok oluş gibi geliyor ve neden seni her andığımda yeniden var oluyorum? Neden ismin dudaklarıma her değdiğinde hasretin bir kat daha artıyor, neden? Ararsam bulurum zannettim seni, hâlbuki her arayış bir kayboluş oldu Niye aradım ki seni, sen hep yanımdaydın oysa

Sana ben… diyebilmeyi ne kadar da isterdim Dizim dizindeyken af… diyip boyun bükmeyi, selamını vermeden af… demeyi, gözüm gözüne değdiğinde özür di… demeyi ne kadar da isterdim

Ne kadar da çoğaldı yalnızlığımız yokluğunda! Ne kadar da çoğaldı gözyaşlarımız! Sana ne kadar da muhtacız bir bilsen, ne kadar da hasretiz sesine, mahzun yüzüne, sevgine

Sana sen diyebilmek,
Sana ben diyebilmek,
Seninle gülmek,
Seninle ağlamak,
Seninle doğmak,
Seninle ölmek,

Ömür boyu seninle olmak ne kadar da güzel!

EN KUTLU İNSANIN ANISINA
Uzaktan sevmek nedir?

Gidin HZ.VAHŞİ (r.a)'ye sorun!

Görmeden sevmekten başka bir şey bu…!

Görmek fakat yaklaşamamak,

Bakmak ama konuşamamak…

Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,

Zor olan budur.

Görmek ama dokunamamak...

Katre_

• YÖNETİCİ
  • DeĞerLi üYeMiZ
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1429
  • Susmuşum Meryem gibi...
Ynt: Sana "SEN" Diyebilmek...
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2009, 08:09:43 »
teşekkürler...
Dua olsam dökülsem dilinden Sen AMİN desen O AN kabul olsam

http://katre-i-lisan.blogcu.com/

İlgili Konular
Konu Başlatan Yanıtlar Gösterim Son İleti
"Kılmazsam yaşayamam."diyebilmek...
Hayat Bilgisi
UfKu DuA 5 4569 Son İleti 14 Ekim 2008, 16:46:15
Gönderen: (;!hY@;)
MALIMIZ """KARUN""" KADAR OLSA..!
Serbest Kürsü
UfKu DuA 0 174 Son İleti 12 Temmuz 2008, 18:33:51
Gönderen: UfKu DuA
"KİM O?"DENİLDİĞİNDE "BEN FALANCAYIM"YIM DİYE CEVAP VERİLMELİ.
Serbest Kürsü
UfKu DuA 2 207 Son İleti 12 Ağustos 2008, 11:51:54
Gönderen: *_* Minİk YüReKlİ *_*
Zamanla "eskiyen" imanlarımızı nasıl "yenileriz" ??
Dinimizi Öğrenelim !
KeRRa 1 160 Son İleti 21 Nisan 2009, 10:27:43
Gönderen: kasif
Ahmet Altan, ""Cami Işıklarına Bakan Çocuk""
Serbest Kürsü
UfKu DuA 1 275 Son İleti 29 Eylül 2009, 19:39:19
Gönderen: Y@k@moz