Üye Bilgileri
eSRaReNGiZ*
« : 08 Temmuz 2008, 15:56:55 »
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2008, 19:54:41 Gönderen: eSRaReNGiZ* »
Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm.
Anahtar Kelimeler: Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıv,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımı,Profilden otomatik yazı rengı secımıProfilden otomatik yazı rengı secımı oyunları, Profilden otomatik yazı rengı secımı programı, Profilden otomatik yazı rengı secımı oyunu indir, Profilden otomatik yazı rengı secımı program yükle, Profilden otomatik yazı rengı secımı download, Profilden otomatik yazı rengı secımı hikayeleri, Profilden otomatik yazı rengı secımı resimleri, Profilden otomatik yazı rengı secımı haber, Profilden otomatik yazı rengı secımı yükle,
Profilden otomatik yazı rengı secımı videosu, Profilden otomatik yazı rengı secımı msn eklentisi, şarkı sözleri
Üye Bilgileri
!!_HiCRaN_!!
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2008, 00:14:13 »
Es-selam..teşekkürler..bu çok iyi oldu..
Sana Şiirler Yazıyorum
Kanatlansın Diye İçimden Gözyaşları
Hüzün Besteliyorum Gökyüzüne
Yalnızlık Durağında Dudaksız Ağlar Gibi
Hüzün Kafeslerinde Tutsak Beyaz Güvercin
Geceleri Dualarımla
Kentin Hırçın Meydanlarında
Kapılarda Gözyaşlarımla
Seninleyim Beyaz Güvercin
Andolsun Ağaran Geceye
Çöktüğü Zaman Karanlığa
Allah'ın Eli Ellerinde
Yüreğide Beyaz Güvercin
[Sitemizdeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.] Linki Görebilmek & Dosyayı İndirebilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...
Üye Bilgileri
yaren...
DeĞerLi üYeMiZ
Açtığı Konular :2
...ve hüve âlâ külli şeyin kadir
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2008, 20:10:49 »
çok güzelmiş ya yeni öğrendim bende.
Ve sen yine denendiğinde , ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında , ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Uzun uzun düşün,ve hatırla yaratanını!
Allah kuluna kâfi değil mi? [/
Üye Bilgileri
yaren...
DeĞerLi üYeMiZ
« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2008, 22:18:50 »
ya bende yaptım sanıyorum.oraya seçtiğim rengi yazdım denemek için buraya mesaj yazmıştım.demek çalışmıyor neyse
Ve sen yine denendiğinde , ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında , ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Üye Bilgileri
yaren...
DeĞerLi üYeMiZ
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2008, 22:28:11 »
Üye Bilgileri
beHLüL
DeĞerLi üYeMiZ
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2008, 21:50:55 »
Üye Bilgileri
Tahir Fatih
DeĞerLi üYeMiZ
Açtığı Konular :243
israile inat;yaşasın HAYAT...